Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κάτι τρέχει στη Καστοριά!!!

Αυτό «που τρέχει» είναι αθλητές Μαραθωνίου δρόμου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριοκή 26 Μαϊου 2013.
Κι εμείς θα είμαστε δίπλα τους, καθώς και σε όλους τους επισκέπτες που θα έρθουν σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα για τα δεδομένα της πόλης μας. Να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας εκτός της Καστοριάς θα γίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό (Ηράκλειο,Πάτρα,Ιωάννινα και Λάρισα). Κατα συνέπεια η επιτυχία της εκδήλωσης στη πόλη μας είναι ταυτόχρονα και ένα στοίχημα για τους διοργανωτές.



Οι αγώνες δρόμου διοργανώνονται απο την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς, υπο την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Οι αγώνες έχουν κατηγοριοποιηθεί σε τρείς κατηγορίες ανάλογα με την απόσταση.
1.)Ημιμαραθώνιος (21.100 μέτρα).
2.)Αγώνας 10 χιλιομέτρων.
3.)Αγώνας 5 χιλιομέτρων.

[Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές εδώ: http://www.run-greece.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=25&lang=el]

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ ξεκίνησαν στις 7 Μαίου 2013.

Οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες 5 & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ θα γίνονται στα Γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (Αγ. Αθανασίου 36) στην πόλη της Καστοριάς.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24670-23555, καθημερινές από τις 09.00 έως τις 16.00.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Εγγραφές για τους αγώνες του Run Greece ΚΑΣΤΟΡΙΑ θα γίνονται μέχρι και δύο ημέρες αγώνα, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013, στα γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 στο Αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς, όπου θα λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης και από όπου οι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Σημειώνεται ότι οι δρομείς που θα υποβάλλουν την εγγροφή τους μέχρι και τις 21 Μαΐου 2013 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους τυπωμένο πάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο και τους Αγώνες 5 & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ.
Η πληρωμή της συνδρομής αυτής μπορεί να γίνει στο γραφείο της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας κατά την εγγραφή σας.
Η συμμετοχή στον Αγώνα Παιδιών προσφέρεται δωρεάν.

[Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής εδώ: http://www.run-greece.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=72&lang=el

Για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις αναφορικά με τη διοργάνωση του RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ, τη δυνατότητα συμμετοχής, την εγγραφή σας και τη διεξαγωγή του αγώνα μπορείτε να απευθυνθείτε:

(α) Είτε στο Γραφείο της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, στην πόλη της Καστοριάς στην οδό Αγ. Αθανασίου 36 (ώρες λειτουργίας 09.00-16.00).
Τηλ.Επικοινωνίας: 24670 23555
Φαξ: 24670 23746

(β) Είτε στο αρμόδιο γραφείο των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ:
ΣΕΓΑΣ – Κεντρική Υπηρεσία
Τηλ: 210 9315886 ή 210 9331113
Φαξ: 210 9331152
Email: info@run-greece.gr

Κέντρο εγγραφών

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες της πόλης της Καστοριάς (Ημμαραθώνιος, Αγώνες 5 & 10χλμ και Αγώνας Παιδιών) θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ της ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 από τις 10.00 έως τις 19.00, αλλά και την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 (ημέρα του αγώνα) μέχρι και μια ώρα πριν την Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού και του πακέτου συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 25 ή την Κυριοκή 26 Μαΐου 2013 τις παραπάνω ώρες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!

Για αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τους αγώνες RunGreece επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
http://www.run-greece.gr/index.php

Για να διαβάσετε την προκύρηξη των αγώνων όπου αναλύονται επακριβώς οι διαδρομές ακολουθήστε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο:
http://www.run-greece.gr/files/prokiriksi_rungreece_kastoria.pdf

Και αν αποφασίσετε τελικά να εγγραφείτε και να συμμετάσχετε σε κάποιον αγώνα κατεβάστε την αίτηση εγγραφής απο εδώ:
http://www.run-greece.gr/files/KastoriaEntryForm.pdf

Η +Εργασία (Εθελοντική Εργασία Καστοριάς) και η Κίνηση Φοιτητών για την Ενωση της Ευρώπης AEGEE KASTORIA ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να βοηθήσουν στην εκτέλεση της οργάνωσης των αγώνων δρόμου RunGreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου