Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Σας ευχαριστούμε θερμά! (Ημερίδα 14/3)

Από: την Κίνηση Φοιτητών για την Ευρώπη AEGEE-KASTORIA
Προς: τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο των Νομών Καστοριάς και Κοζάνης
Καστοριά, 19-03-2014.
Με επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, η Ημερίδα με τίτλο: «Εφοδιαστική Αλυσίδα, Ολική Ποιότητα και νέες Τεχνολογικές Προκλήσεις-Κρίση και Προϋποθέσεις στην Αγορά Εργασίας» στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά, με τη συνδιοργάνωση της AEGEE-Kastoria, του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΙ και του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της AEGEE-Kastoria, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά, τους κύριους ομιλητές της Ημερίδας και συγκεκριμένα τους:
Δρ. Βλάχβεη Ασπασία – Καθηγήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας,
Msc. Γράνη Θεόδωρο – Τεχνικό Σύμβουλο Softone,
Msc. Λουλούδη Αντώνιο – Επικεφαλή Επιθεωρητή TÜVRheinland,
κ. Μαρκόπουλο Λάζαρο - ΕΤΠ τμ. Διεθνούς Εμπορίου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος – Καθηγητή Δρ. Σίσκο Ευάγγελο, που πάντοτε στέκεται αρωγός των προσπαθειών μας για επιμόρφωση, τον υπεύθυνο του Γραφείου Διασύνδεσης – Καθηγητή Δρ. Μπίσμπα Αντώνιο, για την άριστη συνεργασία την οποία είχαμε, καθώς και όλους τους καθηγητές που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της AEGEE-Kastoria, φοιτητές Παστράκη Φώτιο και Ρεβενάκη Γεώργιο, που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την ιδέα τους, πραγματοποιώντας επίσης επιτυχώς το συντονισμό της Ημερίδας.
Με θέρμη σας ευχαριστούμε και πάλι,
το ΔΣ της AEGEE-Kastoria
 (ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου