Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ο Δήμος Καστοριάς διοργανώνει δωρεάν συναυλία με τους Γραικούς στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 21.30 με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.  


 Οι Γραικοί, με πλούσια βιογραφικά και σπουδές πάνω στην παραδοσιακή μουσική πλαισιώνονται από αξιόλογους μουσικούς υποστηρίζοντας την ελληνική παράδοση. Η μουσική γκάμα του συγκροτήματος εκτείνεται στα τραγούδια του Πόντου και της Μικράς Ασίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Βόρειας Ηπείρου, της Θράκης, της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου.

       Τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας και ειδικότερα η περιοχή της Καστοριάς, το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσπαθεί να καλύψει βασικές ανάγκες επιβίωσης των άπορων συνδημοτών μας. Ο Δήμος μας απευθύνει κάλεσμα ευαισθητοποίησης σε όσους παραβρεθούν στη συναυλία των Γραικών προκειμένου να συμβάλλουν σε αυτή τη προσπάθεια με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας, απορρυπαντικά κ.α. προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων οικογενειών της περιοχής μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου